Arbetsområden - Tak/Plåt

 

Byggplåt - Ett yrkestekniskt utförande

När du anlitar Storfors Plåt för tjänster inom bygg­plåt vet du att du har med yrkesfolk att göra. Vi utför korrekta tjänster, så att dina lösningar håller för mer än decennier framöver. Tak, nybyggnationer, band­täckningar och skivtäckningar är några av de tjäns­ter som du tryggt kan lämna i våra händer.

Vi lämnar kostnadsfria offerter till dig, för att du själv ska få full koll på projektet och vilken utformning det kommer att bli.

Att du som kund har en central del i vårt ar­bete är för oss självklart. Det är du som ska bli nöjd, det är dina förväntningar som ska mötas och det är resultatet som ska bli bra för dig. Hur mycket eller hur lite du vill vara med under projektets gång, det bestämmer du helt själv.

Vår arbetsteknik grundar sig på beprövade metoder och med våra medarbetare och deras imponerande yrkesskicklighet garanteras du en tjänst utförd på ett rent yrkestekniskt rätt sätt. Vi säkerställer att resulta­tet klarar väder och vind, är estetiskt tilltalande och fyller den funktion som det är tänkt.

Vi bygger för att isolera framtida problem och ser alltid det långsik­tiga. Det är kvaliteten som är det viktiga och det är något som genomsyrar allt Storfors Plåt tar sig an.

Kontakta oss