Om oss

 

Storfors Plåt - Din trygga och smidiga samarbetsparter

Storfors Plåt har sedan 1969 försett kunder med ett brett spann av tjänster med allt från ventilation och byggplåt till service. De senaste åren har ett nytt grepp tagits om företaget. Ventilations- och byggplåtssidan har utvecklats och vi erbjuder numera även färdiga klimatlösningar med styr och regler samt isoleringsentreprenader.

Vi är en effektiv och flexibel samarbetspartner, som lyssnar på dina önskemål och förväntningar för att kunna matcha dessa med ett färdigt resultat.

Vi vill att du ska få precis det du önskar (fast lite bättre).

För att leva upp till dina förhoppningar har vi en verkstad, med personal som direkt kan utveckla lösningar för varje enskilt projekt. Detta gör att vår arbetsprocess blir både smidigare och mer kostnadseffektiv för dig. Du behöver inte ta kontakt med flera olika parter, väga in leveranstider eller liknande, utan istället lämna ditt projekt i trygga händer hos oss på Storfors Plåt.

Vi säkerställer en trygg arbetsprocess hela vägen, från start till mål, med våra otroligt kompetenta och kund­fokuserade medarbetare. Med åren har vi växt och blivit företag med stor kapacitet, som har samma bredd som ett rikstäckande företag, samtidigt som vi är lika effektiva och engagerade som vi alltid har varit.

Storfors Plåt är ett konkurrenskraftigt företag som erbjuder tjänster utförda på ett professionellt sätt, tack vare våra medarbetare och deras blandade erfarenhet och kompetens. Vi erbjuder ett yrkesskickligt arbets­lag där varje enskild medarbetare är Storfors Plåts ambassadör.

Våra värdegrunder och vad vi står för genom­syras i samtliga led och är något som du kommer att märka av, oavsett vad för tjänst vi tillhandahåller dig.

Det är vi tillsammans som är Storfors Plåt.

Du vet vad du får med Storfors Plåt

När du anlitar Storfors Plåt vet du alltid vad du får, ett tryggt samarbete med dina behov som slutdestination. Vi möter dina förväntningar med ett slutresultat som genererats efter ett effektivt arbete. Genom att kunna erbjuda isolering direkt från oss blir arbetet mer kostnadseffektivt Vi gör kalkyler och köper in eget material samt undersöker kostnaden för montaget. Du vet både vad du betalar för och vad du får när det kommer till Storfors Plåt.

Vi erbjuder helt enkelt bra installationer som ger dig mindre driftkostnad. Väl­isolerade installationer minimerar energiförluster, din investering ger dig större besparing och ett bättre klimat -för både dig och miljön.